Lobi'den veya merdiven boşluğundan kaymak mı?

Merdiven boşluğundan kattan kata kaymak mı? Kuru kaydıraklar ve su kaydırakları çoktandır bilindik konumlarından ayrıldılar ve her binayı bir serüven haline dönüştürüyorlar.

Gitschberg-Jochtal yayla bölgesindeki ilk 5* yıldızlı otel olacaktı. Susi ve Peter Nestl ve ailelerinin gerçekleşen bu hayali geçen kış açılışını yaptı: Meranus'daki 140 yataklı "Familiamus" Aktif ve Spa Oteli.

Nestl ailesi, özel oyun faktörü için bir kez daha merkezi Rasdorf, Almanya'da bulunan ve Hendrik Wiegand tarafından yönetilen aile şirketine başvurdu. Buna da birkaç yıl önce yine ailelere yönelik olan "Erika" otelindeki başarılı ve güvenilir iş birliği vesile oldu.

Ayrıca bakınız www.youtube.com & slide_video

Su kaydırakları
Familiamus'daki su dünyasında da paslanmaz çelikten heyecan verici geniş dalgalı bir su kaydırağı ve hızlı bir GFK RR900 boru kaydırağı bulunmaktadır.

Kuru kaydıraklar
Büyük özellik de oteldeki kuru kaydıraklar. Her yaştan misafirler gerçekten de tüm ana merdiven boşluğunu çeşitli paslanmaz çelik kaydırakları üzerinden kattan kata lobiye kadar aşağı kayabiliyor. Orada kahvaltılarını yaptıktan sonra da HATTA yeraltı otoparkına da kayabiliyor! Indoor çocuk cennetinde elbette Wiegand kaydırakları da var. Kulağa genel olarak cennet gibi geliyor, değil mi?

Wiegand event slide in a hotel
Temas

Josef Wiegand GmbH & Co. KG

Landstraße 12
D -36169 Rasdorf

+49 6651-9800
sales@wiegandslide.de

İletişim Formu
Ilgili kişi

Bizi sosyal medyada takip edin